Posters och konst i största allmänhet kan vara svår att kombinera och vår ambition är därför att vårt breda utbud skall kunna erbjuda något för alla. Genom trendiga och klassiska prints är vår vision att alla skall känna sig välkomna samtidigt som det finns gott om utrymme för det personliga uttrycket. Vi erbjuder också tavelramar och tillbehör som tillsammans med vackra motiv skapar en komplett produkt.

Alla våra posters trycks i vårt egna tryckeri på ett extra kraftigt åldersbeständigt papper som garanterar vackra motiv i många år. Såväl vårt papper som våra ramar tillverkas av FSC-certifierat material. Att en vara är FSC-certifierad innebär att produkten är utvunnen på ett ansvarsfullt sätt med hänsyn tagen till miljön och människan. Mer information om FSC hittar ni här.

Våra produkter

Hos oss på Posters Online hittar du tavlor och prints i upp till sju storlekar. Alla posters produceras på ett ansvarsfullt sätt genom att vårt material bland annat är FSC-certifierat.

Vi lanserar löpande nya motiv genom vårt egna designteam och utvalda fotografer. Utgångspunkten är att alla produkter skall passa in i det nordiska och minimalistiska formspråket. Vi brinner för detaljer i inredningen för vi tror att det är detaljerna i inredningen som till stor del avgör vårt välmående i ett rum. Med rätt tavlor och motiv anpassade till miljön och de människor som lever i den mår vi helt enkelt bättre!

Alla våra ramar är producerade av 100 % skandinaviskt trä. Profilen i produtkerna är 12x22mm vilket betyder att ramens djup är 22mm och bredden på själva profilen är 12mm. Det gäller genomgående alla ramar och innebär att det blir betydligt enklare att kombinera ramar av olika utföranden men med ett enhetligt intryck.

Vi levererar alla våra produkter inom några dagar genom våra speditionspartners DHL och PostNord.

Har ni några frågor om vår produkter så kika gärna in på vår FAQ-sida, hittar ni inte svaret där får ni gärna kontakta oss genom att maila kundservice@postersonline.se